Модний дім: Andre Tan та Sound Sleep представили спільну колекцію домашнього текстилю

Модний дім: Andre Tan та Sound Sleep представили спільну колекцію домашнього текстилю

Український дизайнер Андре Тан представив колаборацію із провідним виробником домашнього текстилУкраїнський дизайнер Андре Тан представив колаборацію із провідним виробником домашнього текстилю Sound Sleep. Результатом спільної роботи стала стильна колекція постільної білизни, пледів, подушок та масок для сну із авторськими принтами Andre Tan. За допомогою інноваційної техніки фотодруку на тканині нанесено реалістичні зображення Марса, космічних метеоритів та пальмового листя.   

Кожен принт має свою назву: «Я знаю секрет», «Ранок на Мальдівах», «Космічний зв'язок», «Розкішна ніч», «Чоловіки з Марса», «Список бажань». За кожною назвою стоїть ціла історія. Так, наприклад, команда бренду описує ефектний червоно-чорний комплект: «У стосунках головне – не мовчати. Обійми за плечі, поцілунок і скажи: «Я люблю тебе...» І не має значення, хто з вас скаже це першим».
Основні матеріали колекції – бавовняний сатин та бязь.


«Створення колекції для дому – моя давня мрія. І цього року вона виповнилася завдяки бренду Sound Sleep. При роботі над колекцією я керувався тими ж принципами, що й при створенні одягу, адже у гарному комплекті постільної білизни, як і в дизайнерській сукні, важливу роль відіграють матеріали, кольори та фактури.
Особливу увагу ми приділили принтам. Це не якісь абстрактні малюнки. Я хотів, щоб у кожному ліжку зчитувався настрій: іронічний чи еротичний, утихомирюючий чи навпаки, збуджуючий. Словом, у колекції Sound Sleep by Andre Tan свій ідеальний комплект спальні знайдуть як шанувальники стильного мінімалізму, так і любителі розкоші», – каже Андре.


«За останні кілька років значно зріс інтерес споживачів до теми будинку. Ми бачимо красиві інтер'єри в кіно та серіалах, в Instagram та Pinterest і починаємо облаштовувати свої квартири з огляду на модні тренди. Тому починаючи роботу над новою колекцією домашнього текстилю, ми вирішили звернутися до fashion-дизайнера, який зміг би подивитися на звичні речі під новим кутом. Коли Андре показав нам перші ескізи, ми зрозуміли, що не помилилися! Це відрізняється від усього, що зараз є на українському ринку», – розповідають власники Sound Sleep Наталія та Віталій Кіченко.


«Лінійку постільної білизни доповнюють стильні аксесуари для подорожей: дорожні подушки та маски для сну. Тепер навіть під час тривалого переїзду чи перельоту можна почуватися справжньою іконою стилю», – каже партнер Sound Sleep Анастасія Гриценко.


Колекція Sound Sleep by Andre Tan буде доступна для замовлення з 24 листопада на сайтах andretan.ua та magitex.com.ua, andretan.soundsleep.ua,
podushka.ua, в мережі «Епіцентр» та інших магазинах домашнього декору та текстилю.


Коментарі