Нова колекція постільної білизни від SoundSleep - сатин, сатин-жаккард та ранфорс!

Нова колекція постільної білизни від SoundSleep - сатин, сатин-жаккард та ранфорс!

Ми так довго чекали, і ось нарешті із задоволенням представляємо вам розкішні комплекти постільної білизни турецького виробництва від улюбленого бренду SoundSleep!
Така білизна подарує Вам гармонію в спальні, завдяки натуральним волокнам тканин, з якої зшиті комплекти. Чарівні дизайни знімуть стрес і втому після довгого робочого дня. Влітку білизна даруватиме прохолоду, а взимку давати дихання шкірі. Це гарантує відмінний відпочинок і якісний, міцний сон. Ваша спальня наповниться незвичайне сяйво краси і розкіш! Комплекти виготовлені з натуральної бавовни в плетінні сатин, сатин-жаккард і ранфорс.

Ранфорс - це легкий і практичний матеріал, стійкий до зминання і скочування, який відмінно переносить безліч прань. Комплекти з цієї тканини відмінно пропускають повітря і вбирають зайву вологу, що сприятливо впливає на здоров'я і самопочуття.

У колекції представлені комплекти з високоякісного сатину, який складається з 100% бавовни. Така тканина дихає, має легкий блиском, гладкістю і відмінною міцністю. Тканина довго зберігає яскравість і насиченість фарб, тому комплект тривалий час буде збереже первинний вигляд і забезпечить прекрасний настрій.

Комплекти з жаккардового сатину високої якості, який складається з 100% бавовни представлені в однотонний дизайнах. Така тканина дихає, має особливу гладкістю і відмінною міцністю. Тканина ефектно переливається в залежності від освітлення, створюючи красиву гру відблисків. Білизна абсолютно не мнеться, залишається свіжим і охайним протягом довгого часу.

Коментарі