ТОВ Магія Текстилю — Переможець Ukrainian Business Award 2022!

ТОВ Магія Текстилю — Переможець Ukrainian Business Award 2022!

Поспішаємо поділитись чудовою новиною! ТОВ "Магія Текстилю", попри війну, продовжує отримувати всеукраїнські відзнаки.

Серед останніх — престижна бізнес-премія Ukrainian Business Award 2022

UBA - премія, якій довіряють! 

Ми українська компанія, що виробляє продукцію під брендами ТМ SoundSleep та ТМ Emily та спеціалізується на виробництві та продажу постільної білизни, рушників, скатертин, серветок та інших текстильних виробів для дому та готелів. Заснована у 2007 році, компанія має більше ніж 15-річний досвід на ринку та є одним з провідних виробників та постачальників текстилю в Україні.

Мета компанії - дбати про домашній затишок і задовольняти потреби споживачів в якісному та сучасному текстилі. Одним із головних принципів компанії є використання тільки натуральних матеріалів та унікальних дизайнів у виробництві, що дозволяє створювати продукцію високої якості та слідкувати за сучасними трендами. В кейсах компанії є колаборації з популярними українськими дизайнерами. Перед початком повномасштабного вторгнення компанія розробила колекцію сумісно з Андре Таном, а вже у 2022 році запустила колаборацію «Вдома.» разом з брендом MISHKI, щоб кожна незважаючи ні на що могла відчути себе вдома.

У своїй діяльності компанія керується принципом стабільності та розвитку, завдяки чому з часом "Магія Текстилю" стала визнаним брендом на ринку текстилю в Україні та за її межами. Компанія постійно вдосконалює свою продукцію та виробничі процеси, що дозволяє їй залишатися конкурентоспроможною на ринку та задовольняти потреби своїх клієнтів.

Крім виробництва текстилю, компанія активно займається соціальною діяльністю та підтримкою благодійних проектів. "Магія Текстилю" приймає участь у різних благодійних акціях, спрямованих на допомогу ЗСУ та малозабезпеченим верствам населення, дітям та людям, які потребують допомоги.

Ukrainian Business Award – щорічна премія, яка відзначає найуспішніші компанії на території України!

Компанії проходять незалежне аналітичне дослідження:

  • фінансові показники компанії
  • позиціонування на ринку
  • динаміку зростання
  • вид діяльності та сегмент
  • можливі ризики
  • судові реєстри
  • розслідування у ЗМІ

В процесі досліджень визначається тільки один переможець. Компанія, що стала переможцем премії, отримує довічне право на використання маркування UBA.

Маркування UBA на упаковці або в рекламній кампанії – це підтвердження того що, нас обирають, нам довіряють!

UBA – не лише статус для компанії, а й гарантія якості для споживачів та підтвердження довіри для партнерів.

Будемо і надалі залишатися найкращими у своїй справі!

UBA, SoundSleep, Emily

Фотографії
Коментарі