Лімітована колекція SoundSleep Код Незламної Нації

Лімітована колекція SoundSleep Код Незламної Нації

Представляємо унікальну етнічну колекцію SoundSleep "Код Незламної Нації" - це звернення до кожного українця в орнаментах і дизайнах текстильної продукції українського бренду SoundSleep. Кожен використаний дизайн з елементами орнаменту несе в собі інформацію про родючість, здоров'я, гармонію в домі та щастя.

Мета колекції: Нагадати та показати українцям їхню справжню орнаментовану спадщину і через неї викликати відчуття глибинного коріння та своєї причетності до українського народу як видатного народу європейської родини. Щоб кожна людина свідомо та з повагою ототожнювала себе з українською нацією, її тисячолітньою історією, мовою та культурною спадщиною.

Що означають орнаменти в колекції "Код Незламної Нації"?

Кожен дизайн бавовняних пледів інтерпретований і стилізований під сучасний з елементами орнаментів, які несуть у собі інформацію, закладену нашими предками сотні років тому.

  • Чорно-білий - інтерпретований орнамент, що означає плодючість, союз сонця і землі. Це поєднання символів сонячного культу й усіяного поля, у магічну силу якого вірили всі стародавні народи.
  • Синьо-сірий - інтерпретований орнамент, що позначає символ сонячного культу, у магічну силу якого вірили всі стародавні народи. У стародавніх українців він асоціювався з силою домашнього вогнища і затишку.
  • Червоно-білий - інтерпретований символ щастя і благополуччя в домі. Вважається оберегом сім'ї та домашнього затишку.

Тисячолітня історія, описана в літописах, в історичних виданнях, легендах предків, зображена у фольклорі, має свій вагомий внесок у наше сьогодення і сприйняття культури.

За сотні років багато чого загубилося, знищилося з Української культури. Наші недруги неодноразово "допомагали" нам забувати нашу історію, особливо ті сторінки подій, які є гордістю народу. Напевно, вже давно час створити національну ідею, навколо якої об'єднаються всі українці у світі.

Ідентифікація

Це коли на запитання "Хто ти?" ми з гордістю відповідаємо "Я - українець! Я цим пишаюся". Це самосвідомість, самоповага, завдяки якій кожного українця знатимуть і поважатимуть по всьому світу. Це ми! Це наше коріння!

Патріотизм

Ми хочемо підтримати в українця внутрішнє почуття любові, поваги та відданості своїй Батьківщині. Це любов до рідної землі, домівки, повага до мови, культури та традицій, гордість за свою країну і велика відповідальність за неї.

Намагаємося, щоб кожен відчув, що ми, українці, - сильний, незламний і талановитий народ.

Ми - патріоти могутньої і незламної держави - України, які розвивають її і прославляють.

Яка сакральна геометрія захована в скарбах бабусиних скринь?

Це не просто кола, ромби, спіралі та лінії, ці фігури створювалися десятки століть як унікальні символи. За часів, коли наші предки мали магічний зв'язок зі світом Природи: рослин, тварин, небесних світил. Символами Сонця, Землі, Всесвіту, Роду вони малювали свою долю, відтворюючи їх на полотні, виписуючи таємничі стародавні знаки, як обереги, як коди свого роду.

Бавовняні дизайнерські пледи SoundSleep™ з колекції "Код Незламної Нації" можна придбати на сайті Magitex.com.ua.

SoundSleep

Коментарі