ТОВ Магія Текстилю отримала "Знак якості 2023"

ТОВ Магія Текстилю отримала "Знак якості 2023"

Поспішаємо поділитись новою нагородою! ТОВ "Магія Текстилю" за надання найякісніших товарів та послуг присвоєно почесну нагороду в номінації - Нагорода за якість, мужність та патріотизм!

Компанія "Знак Якості", у своїй особі та в особі численних задоволених клієнтів, висловлює щиру подяку компанії "Магія Текстилю" за гідну працю та надання дійсно якісних послуг!

"Знак Якості" вже понад 8 років проводить Всеукраїнський конкурс «Найякісніші товари та послуги року», щоб визначити надійних виробників товарів та послуг. І надати маркетингові інструменти для подальшого просування найкращим компаніям України.

За результатами дослідження та аналізу оргкомітету ТОВ "Магія Текстилю" потрапила до числа найкращих та стала Фіналістом Всеукраїнського конкурсу "Знак Якості"!

У зв'язку з цим ТОВ "Магія Текстилю" удостоєно почесної нагороди «Знак Якості 2023» у номінації – Нагорода за якість, мужність та патріотизм.

Ця номінація присвячена компаніям та підприємствам, які у такий складний час залишилися та працюють в Україні, тим самим підтримуючи народ та економіку нашої країни.

І далі залишатимемося кращими у своїй справі!

Знак якості, SoundSleep, Emily

Коментарі