Переваги натуральних наповнювачів в ковдрах

 Переваги натуральних наповнювачів в ковдрах

Ковдри на ринку постільних товарів представлені у величезному асортименті, до того ж вони постійно поповнюються в ході нових розробок і винаходів нових технологій. Процес вибору виходить не зовсім простий, оскільки наповнювачів в ковдрах неймовірну кількість видів. Що б розібратися чому краще вибрати наповнювач натуральний, а не штучний розберемо всі види і зробимо висновки. Від якості наповнювача залежить здоровим чи буде ваш сон.



Пухові ковдри

Найпопулярнішим в даній категорії є гусячий пух, який вважається натуральним. Користуючись таким видом ковдри ви максимально швидко зігрієтеся. Терморегуляція натуральних наповнювачів знаходиться на найвищому рівні. Такі ковдри НЕ важкі, такий наповнювач найлегший, жоден інший за вагою з ним не зрівняється. Термін служби може тривати до 20 років. Мінус такого наповнювача, що він алергенний. Ціна на подібні ковдри найвища, але його плюси це виправдовує. Догляд за подібним наповнювачем буде більш ретельно, ніж використовуючи штучний. Відмінна якість і сучасні технології дають можливість повчити довгострокове ковдру натурального типу.


Ковдри з овечої вовни

Даний наповнювач вважається другим за натуральності та якості. Ковдри з таким наповнювачем можуть лікувати остеохондроз і біль в м'язах, завдяки своєму швидкому зігрівання. Прийнятність ціни цього наповнювача дивує, адже деякі синтетичні наповнювачі коштують дорожче. Вони є алергенними і важкими, та й термін служби не перевищує 5 років.


Ковдри з верблюжої вовни

Цей високоякісний натуральний наповнювач дуже популярний, оскільки термін його служби може тривати до 30 років. Такі ковдри НЕ важкі, але за них доведеться віддати високу плату. За натуральність доводитися платити, але штучні матеріали не дадуть такої якості і часу служби.


Ковдри з лебединого пуху

Цей наповнювач штучного типу створили по аналогу натурального. Він гіпоалергенний і легкий, а також не вередливий в застосуванні і зберіганні. Недоліками таких наповнювачів є те, що вони не пропускають повітря і електризуються.


Ковдри з поліефірного волокна

Це основа всіх штучних наповнювачів. Головними їх перевагами є легка вага, термін служби від 10 років. З недоліків варто відзначити відсутність вбирання вологи, тому людям, схильним до посиленого потовиділення, може бути під ним некомфортно.


Ковдри з бамбукового волокна

Зараз стали дуже популярні, оскільки мають рослинне походження. Ці наповнювач екологічні, легкі і не вимагають за собою ретельного догляду. Їх використовують в міжсезонний час, оскільки в морозну погоду воно вас сильно не зігріє.


Ковдри з волокон евкаліпта

Цей наповнювач став популярним завдяки своєму походженню. Його виробництво виходить в процесі регенерації целюлози, яку добувають з евкаліптового стебел. Ціна відповідно на такі наповнювачі висока, а якщо зустрінете недорогу ціну ковдри з цим наповнювачем, то подивившись на етикетку зрозумієте, що наповнювач змішаний з іншими компонентами. Чим менший відсоток рослинного наповнювача, тим нижче його ціна.

Є ще багато видів наповнювачів: бавовна, конопляне волокно, льон, шовк і інші. Всі вони схожі за типом з рослинними і штучними наповнювачами і мають приблизно однакові властивості. Різновид наповнювачів говорить про те, що є попит і виробники не втомлюються вдосконалити свої технології для твори чогось нового.

Коментарі